Thuis

Guangzhou Deer Machinery Co., Ltd. Fabrieksreis

1 2
Guangzhou Deer Machinery Co., Ltd. Guangzhou Deer Machinery Co., Ltd.
Vergadering Workshop
Toebehorenworkshop

Vergadering Workshop

Toebehorenworkshop

1
Guangzhou Deer Machinery Co., Ltd.

1
Guangzhou Deer Machinery Co., Ltd.

 • lopende band

  De bedrijfproducten allen hebben Ce, SGS, en andere internationale certificatie. Onze producten worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar Sounth Amerika, Europa, Midden-Oosten en andere regio's. Onze producten niet alleen ontmoeten de vraag van de binnenlandse markt van de consument, maar ook verstrekt de oplossing van de de Automaatdienst van de wereld belangrijke Als geheel.

 • OEM / ODM

  Ons bedrijf heeft ons eigen uniek team van ontwerpers, voor verschillende types van OEM ODM van $ de behoeften van de klant!

  Wij zijn met meer dan 10 jaar ervarings in OEM/ODM-de dienst, zijn GV18 en GV25 de twee originele reeksen prodcts wij maakten in 2010, na meer dan één jaar van ternal het testen en het productverbetering, lanceerden wij de formele producten in de markt in eind 2011.

 • R & D

  Ons bedrijf heeft opstelling de R&D-softwareafdeling en R&D-machinesafdeling. Onze schepper is een projectontwerper die uit de wereldberoemde automaat verwerkende ondernemingen komen. Wij konden de ontwerp nieuwe machine voor u met een uniek software en een geval van uw basis op uw speciaal verzoek doen. Met meer dan 50elites in RD afd., verstrekken wij OEM/ODM-project voor vele landen, zoals Brazilië, Japan, Canada, Mexico, Hongkong, Rusland, enz.

Contactgegevens
Guangzhou Deer Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Clover

Tel.: 13926287065

Fax: 86-020-86773690

Direct Stuur uw aanvraag naar ons