Thuis

Guangzhou Deer Machinery Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

DEER Company heeft opstelling op 2010, zijn twee scheppers van dit bedrijf de handelsmanager en de projectontwerper die uit de wereldberoemde automaat manufacturering ondernemingen komen. De aanvankelijke motivatie voor de oprichting van DEER Company, misschien het is gelijkaardig aan de ervaring van Lamborghini. Een groot aantal ondernemingen is het werk voor het geld, maar wij zijn neigen om de fantastischere verkoop te maken machiner, zijn de betekenis van waarde en de voltooiing belangrijker in onze mening.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

DEER Company heeft opstelling bij 2010, is schepper twee van dit bedrijf de handelsmanager en de projectontwerper die uit de wereldberoemde automaat maufacturing ondernemingen komen.

 

GV18 en GV25 is twee originele reeksproducten wij in 2010, na meer dan één jaar van interne het testen en productverbetering worden gemaakt, lanceerden wij de formele producten in de markt in eind 2011, en twee reeksen producten verkochten meer dan 10000 reeksen aan het eind van 2012. Het succes van de originele reeks heeft stevige fundamenten in DEER Company .base op hetzelfde uitstekende hart (muntstukmechanisme) gelegd, blijven wij de stickerautomaten, capsulestuk speelgoed automaten, de automaat van de bouncybal etc. ontwerpen. Met de geleidelijk aan geperfectioneerde productregel, is DEER Company meest succesvole de automaat verwerkende bedrijf van China geworden, kunt u de producten van ons allen rond de wereld zien.

Guangzhou Deer Machinery Co., Ltd.
Guangzhou Deer Machinery Co., Ltd.
Guangzhou Deer Machinery Co., Ltd.
Guangzhou Deer Machinery Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : herten

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 3800000-4500000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangzhou Deer Machinery Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Deer Machinery Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Deer Machinery Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Deer Machinery Co., Ltd. Certificaten